//Forever Imperfect
Mini Cute Icon

Monday, December 3, 2012 @ 12:05 AM | 0 Comment [s]


Harini Anis nak bagi freebies ikon kecil . Ikon ni sangat lah esuai untuk dibuat favicon , blockquote hover , ikon sebelah post title and macam macam lagi . Nak ambil boleh . Tapi bagitahu Anis dulu keyh ? Tak nak credit pun tak pe . Just bagitahu . Okay ? Thanks :* 

Cara nak ambil URL icon just halakan mouse pada ikon pilihan kaurang then , tekan right click on your mouse and choose Copy Image URL . :)

Fairy colour

                  

                   
                   
                    
                  
                 
Mini and cute  
                                                                                                                                                                                                                                         

Pastel icon 


Older Post
The Disclaimer



Im not beauty queen. Im just Beautiful Me.

*Please be nice and mind your step here darling :* *

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Current updates:
Dah tak lama lagi nak naik sekolah . Jarang lah update lepas ni . Pmr is just around the corner babe . Wish me luck . :*

Loovey Doovey




Let's Talk!

Chatbox

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Anees Humyra

Best View at GOOGLE CHROME!